YENİ LEZZETLERİ
Keşfedin
Türk ve dünya mutfağını uyum içerisinde sunarak misafirlerine en kaliteli lezzetleri sunan Şef Rıdvan Külçek, yeni deneyimleri yaratıcı sunumlarla misafirlerine sunuyor.
2006 Haziran ayının başlarında İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta babamın yönlendirmesiyle Taraça Cafe’de işe alındım. Aşçılığın çıraklık aşamasındaki uzun vardiyalar beni zorlasa da zamanla ürünleri tanıyıp, pişirme aşamasına geçtikçe mesleği sevmeye başladım.
Ben de mesleğe yeni başlayan tüm şefler gibi en alttan başlayarak, sonsuz görünen tekrarlarla her şeyi yavaş yavaş öğrendim.
Kariyerim boyunca yüksek eğitimli küçük ordulara sahip birçok değerli şeflerle çalıştım. Şimdi ise inanılmaz profesyonel aşçılar ve gelecek vaat eden çalışkan çıraklardan oluşan bir orduya sahibim.
Uzun lafın kısası ben bir şefim ve pişirmek zorundayım.Bazı günler kendimi bir tencere dana kemiği suyunda boğmak istesem de (!)
Hem mutfak hem de işletmecilik alanlanında yıllardır edindiği bilgi ve tecrübelerini, sektörde yenilik yaratmak ve değişik lezzetler keşfetmek üzerinde yoğunlaştıran Rıdvan Külçek dünya lezzetlerini sizinle buluşturuyor.
Dünya standartlarında hizmet anlayışıyla 2006 yılında yola çıkan Rıdvan Külçek, bu coğrafyadan çıkıp, bu coğrafyanın insanı, kültürü, beğenileri üzerine kafa yoran bir şef olarak adından söz ettiriyor. Lezzeti ve sunumuyla yemeklerine bambaşka bir tarz getiren Rıdvan Şef, hayata geçirdiği her projeden başarıyla çıkmaya devam ediyor.
Türk ve dünya mutfağını uyum içerisinde sunarak misafirlerine en kaliteli lezzetleri sunan Şef Rıdvan Külçek, yeni deneyimleri yaratıcı sunumlarla misafirlerine sunuyor.
Aşçılık alanında iyi bir kariyer sahibi olan Şef Rıdvan Külçek, deneyim ve tecrübelerini yeni nesillere aktarmak için aşçılık sektörüne kaliteli yeni aşçılar yetiştirmeye devam etmektedir.